تکنولوژی- هوش مصنوعی

تکنولوژی- هوش مصنوعی

تکنولوژی- هوش مصنوعی

تکنولوژی- هوش مصنوعی

برنامه نویسی پایتون

زبان برنامه نویسی پایتون (Python programming language) یک زیان تفسیر شده، سطح بالا و شیءگراست که برای اهداف مختلف مورد استفاده قرار میگیرد. زبان پایتون ابتدا به‌وسیله Guido van Rossum در سال 1991 طراحی، و سپس به‌وسیله بنیاد نرم‌افزاری پایتون(Python Software Developement) توسعه یافت.

 

زبان برنامه‌نویسی پایتون به طور خاص با تاکید بر خوانایی بالای کد نوشته شده و قواعد نوشتاری آن به برنامه نویسان کمک میکند که بتوانند کدهای بیشتری را در تعداد خطوط کمتری پیاده‌سازی کنند.پایتون به شما این اجازه را میدهد که برنامه‌‌نویسی برای سیستم‌ها را به‌صورت بهتری انجام دهید.به طور کلی دو نسخه پایتون وجود دارد (پایتون 2 و پایتون 3) که کاملا با یکدیگر متفاوت هستند.

 

مزیت‌های برنامه‌نویسی پایتون نسبت به دیگر زبان‌های برنامه‌نویسی چیست؟

زبان برنامه‌نویسی پایتون از جمله زبان‌های برنامه‌نویسی است که روز به روز بیش از پیش مورد استقبال برنامه‌نویسان و صاحبان کسب‌وکارها قرار می‌گیرد. اما چرا بسیاری از برنامه‌نویسان، برنامه‌نویسی با پایتون را به دیگر زبان‌ها ترجیه می‌دهند؟

از جمله مزیت‌های پایتون که آن را از زبان‌های برنامه‌نویسی دیگر متمایز میکند میتوان موارد زیر را نام برد :

 

پایتون رایگان است:

زبان برنامه‌نویسی پایتون یک زبان متن باز(Open-Source) است. شرکت Python یکی از بزرگترین شرکت‌ها است و با این وجود میتوانید به صورت کاملا رایگان پیش‌نیازهای برنامه‌نویسی با پایتون را فراهم آورید. برنامه‌نویسی پایتون نیازمند هیچگونه اشتراک و حق عضویت نیست. علاوه بر این، تمام ابزارهای موردنیاز برای برنامه‌نویسی پایتون با تمام نسخه‌های دسکتاپ و لپ‌تاپ سازگار است.

 

پایتون یکی از محبوب‌ترین زبان‌های برنامه نویسی است:

زبان‌های برنامه‌نویسی جاوا(Java) و سی‌پلاس‌پلاس(C++) از جمله پرکاربردترین و پرقدرت‌ترین زبان‌های شیءگرا هستند. اما مشکل استفاده از این زبان‌ها این است که نیازمند کدهای طولانی و سنگین هستند. از سوی دیگر، برنامه‌نویسی پایتون علاوه بر اینکه تمام ویژگی‌های برنامه‌نویسی شیءگرا را داراست، سریع تر نیز هست. در این زبان، کدها کوتاه تر و برای پیاده سازی و اجرا راحت تر نیز هستند.

 

پایتون دارای کتابخانه ها و فریم ورک های بسیار است:

یکی از وجه اشتراکات برنامه نویسی پایتون و برنامه نویسی جاوا، تعداد بسیار کتابخانه‌های متن باز (Open-Source)، فریم‌ورک‌ها، و همچنین ماژول‌ها هستند که به شما اجازه انجام هرکاری را میدهند. این امر توسعه اپلیکیشن را بسیار ساده‌تر میکند. Python کتابخانه‌های بسیاری برای نیازهای مختلف دارد. Django و Flask از جمله کتابخانه‌های بسیار محبوب پایتون برای توسعه وب هستند. همچنین کتابخانه‌های NumPy و SciPy برای علم داده(Data Science) استفاده میشوند.

 

پیشنهاد مقاله:بهترین فریم ورک های پایتون (آپدیت شده)

 

پایتون چند منظوره است:

 

از جمله مواردی که باعث میشود به زبان پایتون علاقه‌مند شوید، این است که این زبان تنها برای انجام یک کار مورد استفاده قرار نمیگیرد. شما میتوانید با استفاده از برنامه نویسی پایتون در حوزه‌های علم داده (Data Science)، یادگیری ماشین (Machine Learning) و حتی توسعه وب (Web Developement) فعالیت داشته باشید.

 

میتوانید با استفاده از Django و Flask به توسعه وب بپردازید، و یا با استفاده از Numpy، SciPy، SciKit-Learn و  NLTX به آنالیز داده‌ها (Data Analysis) مشغول شوید. در ساده‌ترین حالت ممکن میتوانید کارهای روزانه خود را نیز اتومات کنید!

 

حقوق برنامه نویسی پایتون بالاست:

برنامه نویسی پایتون از جمله پردرآمد ترین شغل‌هاست. به خصوص در زمینه یادگیری ماشین (Machine Learning)، علم داده (Data Science) و همچنین توسعه وب (Web Development).اگر تصمیم دارید زبانی پراستفاده، حرفه‌ای، شیءگرا، پردرآمد و محبوب را یادبگیرید، برنامه نویسی با پایتون میتوانید جزو بهترین گزینه‌ها برای شما باشد.

 

برنامه‌نویسی پایتون در چه زمینه هایی کاربرد دارد؟

همانطور که پیشتر گفتیم، برنامه نویسی پایتون میتواند در زمینه های بسیار مختلفی مورد استفاده قرار گیرد. ولی از جمله پرکاربرد ترین زمینه های استفاده از برنامه نویسی پایتون موارد زیر هستند:

 

یادگیری ماشین در پایتون (Machine Learning)

امروزه مبحث یادگیری ماشین، بحثی بسیار جنجالی و محبوب است.در دهه‌ی گذشته، هوش مصنوعی (Artificial Intelligence: AI) زمینه‌های مختلف صنعت را دگرگون کرده است. طراحی و ساخت نرم افزاری که از هوش مصنوعی بهره میبرد کاری پیچیده به نظر میرسد. یادگیری ماشین با پایتون درواقع به کامپیوترهای می اموزد که الگوهای خاص را بیاموزند و آنها را بشناسند. درست مانند والدینی که به کودکان خود مطلبی را آموزش میدهند. علاوه بر این با استفاده از برنامه نویسی پایتون در زمینه هوش مصنوعی ، میتوانید پیش‌بینی های رفتاری و الگویی داشته باشید و پاسخ های احتمالی را برآورد کنید.

 

توسعه وب در پایتون (Web Development)

توسعه وب مفهومی بسیار گسترده است. این مفهوم درواقع شمال تمام فعالیت های انجام شده برای ساخت و توسعه وبسایت ها است. پیچیدگی این فرایند نیز بستگی به نوع محصول تولید شده دارد.

چرا پایتون برای توسعه وب استفاده میشود؟ پایتون درواقع ابزاری برای توسعه بخش Back-End سایت و اپلیکیشن است. Django، Flask و Falcon از جمله محبوب ترین فریم ورک های پایتون برای توسعه وب هستند که برنامه نویسان با استفاده از آنها به بازیابی بیت‌ها و تکه های کد برای پروژه های خود میپردازند.

 

رابط کاربری گرافیکی در پایتون (Graphical User Interface: GUI):

طراحی رابط کاربری گرافیکی نیز از دیگر کاربردهای برنامه نویسی پایتون است. رابط کاربری گرافیکی در واقع به کاربران اجازه میدهد که با سیستم و یا اپلیکیشن به وسیله آیکن ها و المان های گرافیکی به جای متن ها رابطه برقرار کنند. ماژول های بسیاری برای استفاده از پایتون در راستای طراحی رابط کاربری گرافیکی وجود دارد. از جمله این ماژول های میتوان موارد زیر را نام برد:

Tkinter

PyGTK

wxPython

Kivy

 

توسعه بازی و گرافیک سه بعدی در پایتون(3D) :

زمانی که بحث از کاربردهای برنامه نویسی پایتون میشود، حتما باید به ساخت و توسعه بازی توسط این زبان نیز اشاره داشت. مانند موارد قبل ، تعدادی فریم-ورک و کتابخانه های آماده برای توسعه بازی با پایتون وجود دارند:

 

PyGame: این کتابخانه احتمالا اولین انتخاب برای هر فردی است که میخواهد با پایتون به ساخت و توسعه بازی بپردازد. این کتابخانه‌ی فوق‌العاده دارای ماژول های متنوعی برای تولید باز‌ی‌هایی برجسته و برنامه های چند رسانه ای است. این کتابخانه برای کسانی که تازه میخواهند قدم در عرصه توسعه بازی و گیم به وسیله پایتون بگذارند انتخابی فوق‌العاده است.

Panda 3D: فریم ورکی متن باز (Open source) برای رندر کردن بازی های سه بعدی و توسعه بازی.

Blender: یک ابزار بسیار سطح بالا برای ساخت مدل های گرافیکی سه بعدی.

Arcade: یکی از کتابخانه های پایتون برای توسعه بازی‌های دو بعدی.

 

علم داده در پایتون(Data Science):

زبان برنامه نویسی پایتون قدرت بسیاری برای انجام محاسبات ریاضی ، آمار و همچنین داده های علمی دارد. زمانی که صحبت به اپلیکیشن های آماری و آنالیز داده (Data Analysis) میرسد، پایتون به دلیل ارائه کتابخانه ها و ابزار قدرتمند، متن باز (Open-Source) بودن و سطح بالا بودن در این زمینه حرف اول را میزند.

 

مهم تر از آن، پایتون به دلیل سینتکس (Syntax) و شکل نوشتاری بسیار ساده در بسیاری از مراکز علمی و آماری مورد استفاده قرار میگیرد. این ویژگی پایتون، یادگیری آن را برای کسانی که هیچ زمینه ای در برنامه نویسی ندارند نیز راحت کرده است. به گونه ای که درسال 2018 اینگونه گزارش شد که 99% از دانشمندان آماری روزانه از پایتون استفاده میکنند که این خود باعث برجسته شدن کاربرد پایتون برای علم داده است.

 

سه عدد از بهترین کتابخانه ها و فرم ورک های پایتون برای علم داده 

 

NumPy

Pandas

Matplotlib

از میان سه کتابخانه‌ی معرفی شده، NumPy و Pandas برای کاوش و بازی کردن با داده‌ها بهترین گزینه هستند. کتابخانه Matplotlib نیز کتابخانه ای برای تصویرسازی و تجسم داده است که میتوانید به وسیله آن گراف‌ها و نمودارهایی را مانند Excel و یا Google Sheets طراحی کنید.در آخر تشکر میکنم با مقاله ای دیگر با سایت بمب کد همراه بودید.

یادگیری برنامه نویسی اندورید

ما در دوره ای هستیم که سیستم عامل اندروید در گوشه گوشه دنیا نفوذ کرده. براساس گزارشات از Statista و Mashable; اندروید با 80٪ از فروش کل تلفن های هوشمند ، بازار جهانی گوشی های هوشمند رو رهبری می کنه; و افراد حرفه ای با تخصص در برنامه نویسی اندروید رو , بسیار سریعتر از متخصصان در هر فناوری موبایل دیگری استخدام می کنند.

از طرف دیگه سیستم عامل اندروید روزانه در حال بروزرسانی است; و این مورد باعث حذف نسخه های قبلی شده; و نیاز بیشتر به افراد با مهارت برنامه نویسی اندورید و توسعه اون رو نشون میده.اگه هنوز به اهمیت این زبان برنامه نویسی و چرایی یادگیری اون ایمان ندارید ; پیشنهاد میکنم این مقاله رو از دست ندیدو با بمب کد همراه باشید

 

• کد باز بودن اندورید – هر چی رو که می خواهید میتونید انجام بدید

بهترین بخش در مورد سیستم عامل اندروید ویژگی کد آزاد بودن آن است. در گذشته ، بسیاری از تولید کنندگان الکترونیکی مانند سامسونگ ، HTC و ایسوس و … از این ویژگی استفاده کردن که استفاده از اون در تلفن های هوشمند کار رو براشون آسان کرده.طبق اعلام IDC ، سهم جهانی اندروید در تلفن های هوشمند در سال 2015 به اوج خود رسیده! در اینجا یک پیش بینی دقیق وجود دارد:از آونجا که استفاده از دستگاه های اندرویدی کارآمدتر و مقرون به صرفه هست، انتظار میره که اندازه بازار اون در آینده رشد کند.

 

• فروشگاه Google Play – بازار بزرگ برنامه های اندروید

از وقتی که گوگل فروشگاه خودش رو ساخته ، لذت تجربه برنامه های اندرویدی ده برابر شده. زمانی بود که همه ما برای نرم افزار ها به فروشگاه iTunes نگاه می کردیم و گاهی گرفتن آیفون تقریبا غیرممکن بود. اما با فروشگاه Google و تلفن های هوشمند اندرویدی دسترسی به برنامه ها برای همه بسیار آسان شده است.

به چند تا آمار توجه کنید …

Android .1 سیستم عامل اصلی 300 نوع تلفن هوشمند ، 90 نوع تبلت و 6 نوع خواننده الکترونیکی است

2. همه روزه حدود 1.5 میلیون دستگاه اندرویدی در سراسر جهان فعال می شوند.

3. بیش از 1,460,800 برنامه در فروشگاه Google Play وجود دارد و در حال رشد است!

4. بیش از 60٪ برنامه های اندرویدی به صورت رایگان هستند!

 برنامه نویسی اندورید

• آینده شغلی خوب برنامه نویسی اندورید

از اونجا که اندروید یک مدل درآمد جالب رو ارائه می دهد. بسیاری از سازمان ها با استخدام افراد متخصص در برنامه نویسی اندورید; تیم اختصاصی برای توسعه برنامه ها دارند. مزیت منحصر به فرد در یادگیری برنامه نویسی اندورید،این است که زبان آموزان می توانند زمینه کاری خودشون رو آزادانه انتخاب کنند.

به همین ترتیب ، وقتی که اون شخص برنامه نویسی خودش رو از طریق Android شروع میکنه ،می تونه برنامه های دیگر سیستم عامل ها رو نیز توسعه بده!نمودار زیر فرصت های شخصیه که از جاوا آگاهی داره و به کجا می تونه بره:

 

 

اینجا به وضوح نشان می ده که توسعه برنامه های کاربردی یکی از مسیرهای شغلی نوید بخش هست; برای متخصص هایی که صرفاً ایجاد برنامه را دوست دارند.

 

• مدل درآمد برنامه نویسی اندورید

آیا می دانید که گرونترین برنامه در فروشگاه Google ، برنامه مجموعه ابو موتور با قیمت 200 دلار است; عجیب اما واقعی این برنامه مخصوص افراد ثروتمند ساخته شده. Google به توسعه دهندگان اجازه می دهد تا برنامه های خود را در فروشگاه Google; با چنین قیمت های بالاتر از قیمت ارزش گذاری شده قیمت گذاری کنند; این باعث می شود که بسیار پر درآمد باشن.تصور کنید که برنامه تقریباً یک دلاری ایجاد می کنید،و اون رو در گوگل راه اندازی می کنید .

روزانه بیش از 1.5 میلیون دستگاه اندرویدی فعال می شوند. با برنامه نویسی اندورید چقدر می توانید درآمد داشته باشید؟ حتی اگر 1٪ از کل کاربران Android برنامه شما را بارگیری کرده اند;چقدر می تونید درآمد کسب کنید؟ شما ریاضی رو انجام بدید …

1 دلار*1%*1میلیون=15000دلار!

 

• مدل های مختلف پرداخت در فروشگاه گوگل

1. بارگیری برنامه – پس از راه اندازی برنامه در فروشگاه Google ; برنامه نویس می تونه برای برنامه و قیمت بارگیری برنامه ، نرخی رو تعیین کند. گوگل پس از کسر هزینه فروشگاهش ، مبلغی رو به برنامه نویس پرداخت می کنه.

2. درآمد آگهی – این مدل برای برنامه های رایگان کاملاً متداوله; که Google در ازای قرار دادن تبلیغات در برنامه ، به برنامه نویسان اندورید پرداخت می کنه. بسیاری از توسعه دهندگان از این مدل بهره میبرن.

 

 برنامه نویسی اندورید

 نفوذ در دستگاه های مختلف

اندروید همه جا است! بیاید با آن روبرو بشیم. اخیراً ، Moto 360 برای رقابت با Apple Smartwatch راه اندازی شده; و همچنین گوگل وجود دارد که از سیستم عامل اندروید بهره می برد. با کمال تعجب ، تعداد کل دستگاه های اندرویدی فروخته شده 1،175،450،000 هست!

برخی از دستگاه های پشتیبانی شده شامل; تلویزیون های هوشمند , تلفن های هوشمند ، تبلت ها ، پخش کننده های رسانه قابل حمل ، دوربین ; تلفن های VoIP ، پخش کننده ویدیو ، پخش کننده DVD اتومبیل ، سیستم های اتومبیل ; ساعت های هوشمند و حتی هواپیماهای بدون سرنشین …

 

مزیت های برنامه نویسی اندورید

  سادست! دستگاه های مختلف فرصت های متفاوتی را ارائه می دن.

به عنوان مثال ، مشتریان تلویزیون هوشمند در مورد برنامه های هوشمند; انتظارات متفاوتی نسبت به کاربران تلفن های هوشمند دارند. با استفاده از این بینش کوچیک ، توسعه دهندگان برنامه می توانند برای هر نوع بخش مشتری; برنامه هایی را راه اندازی کنند. و بدین ترتیب پایه خود را گسترده تر کرده و چندین بار درآمد آنها را افزایش دهند.

 

پیشنهاد مقاله:ورود به دنیای انواع فریم ورک های اندروید

 

•یادگیری تدریجی برنامه 

در  برنامه نویسی اندورید کسب مهارت و تجربه بیشترین اهمیت رو داره. باید قبول کرد که فرد باید مبتکر باشه و فرصتها رو در بازار شناسایی کنه; و ایده های جدیدی را توسعه دهد. اما جدای از اون ، در اینجا مهارتهای مهمی وجود دارد:

جاوا – یادگیری جاوا مهم است چون با کد های جاوا برنامه نویسی اندروید انجام میشه.

XML – در مرحله دوم ، XML دومین مهارت مهم برای توسعه برنامه Android است. زیرا این امکان رو برای شما فراهم می کنه تا روی طرح و طراحی برنامه کار کنید.این آموزش اینجوری کار میکنه:

 

البته مراحل کاملاً ساده نیستند و برخی از مراحل جزئی حذف شدن . اما این یک تصویر مختصر به شما می ده. برای هر توسعه دهنده برنامه; اولین برنامه مهم اینه که روی سیستم عامل اندروید گوگل تمرکز داشته باشن.

 

در اینجا 6 دلیل مهم برای یادگیری برنامه نویسی اندورید; و تبدیل شدن به یه برنامه نویس ماهر رو مرور کردیم.

 

همونطور که اشاره شد; برنامه نویسی اندورید بسیار کاربردی و دارای بازار کار بسیار خوبی هست. اگه این زبان رو برای یادگیری و شغل آینده انتخاب کردید; در انتخابتون تردید نکنید چون یکی از انتخاب های خوب در زمینه برنامه نویسی; یادگیری این زبان هست.در صورت تلاش شما و با توجه به پیشرفت روز به روز تکنولوژی اندروید و حمایت گوگل از این سیستم عامل; و استفاده روزافزون از این زبان برنامه نویسی و متخصصان برنامه نویسی اندورید; آینده درخشانی در انتظار شما خواهد بود.


بمب کد